img_7490

IJsbeeldenfestival Zwolle

Reis door een bevroren wereld
Het nieuwe thema voor het Nederlands IJsbeelden Festival 2015-2016 was: ‘Journey through a frozen world’. Een unieke reis naar een betoverende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw.  Met meer dan 250.000 kilo ijs, 250.000 kilo sneeuw en een temperatuur van -10°C wordt een wereld van ijs en sneeuw gerealiseerd. Je kwam in aanraking met culturen en tradities die je versteld deden staan. Maar ook zie je indrukwekkende architectuur, natuurlijke fenomenen en historische bezienswaardigheden.

’s Werelds beste ijskunstenaars kwamen naar Nederland
Meer dan 40 van de beste ijscarvers ter wereld kwamen naar Nederland om hun kunsten te tonen. De uit 16 verschillende landen afkomstige kunstenaars maakten gezamenlijk in enkele weken tijd adembenemende ijssculpturen en imposante themawerelden.

Geef een reactie

Name *
Email *
Website